Izrada portfolija

Portfolio ili vaša lična web stranica po ceni od svega 80€

Nudimo mogućnost izrade Vaše lične web prezentacije. Ukoliko se javlja potreba da izradite web stranicu radi sopstvene promocije ili želje da vaše iskustvo i biografiju učinite viralnom, izrada portfolio web stranice je najefikasnija i najpovoljnija opcija.

Izrada portfolia primer

Kratka prezentacija Vas i vaše profesije će se naći dostupna vašim saradnicima, sadašnjim i budućim komitentima, web pretraživačima u vidu web stranice koja se poziva na vaše ime i prezime.

Izrada web sajta iziskuje veće troškove prilikom same izrade, uključuje mnogo veće troškove hostinga i održavanja domena, uključuje s vremena na vreme i troškove održavanja.  Izrada portfolio web stranice smanjuje gore navedene troškove na minimum, a nudi i mogućnost samostalnog održavanja odnosmo dopune i izmene sadržaja stranice.

 • Izrada portfolia
  • Sajt do 6 segmenata 9.570 rsd
  *Besplatan hosting u prvoj godini
  Godišnje održavanje nakon isteka prve godine
  • Hosting 2790 rsd
  • Interaktivne stranice 1790 rsd

Izrada portfolia uključuje

Izradu naslovne stranice, koja sadrži ne više od šest segmenata. Svaki segment se ponaša kao zasebna web stranica koja poseduje opisne informacije koje su sažete u glavnom meniju prezentacije. Portfolio je u stvari ništa drugo nego jednostrani web sajt (Single page Website). Klikom miša ili dodirom prsta na meni stavke menjaju se segmenti baš kao i u bilo kojoj drugoj prezentaciji.

Izrada segmenata koje korisnik može dopuniti ili izmeniti

Segmenti mogu uključiti i informacije koje možete sami menjati i dopunjavati. Te interaktivne stranice na vašem portfolio web sajtu se mogu ticati vaših godišnjh ili mesečnih rasporeda, odnosno zakazanih termina ili informacija o vašoj dostupnosti. Postoji i mogućnost izmene i dopune same biografije odnosno dodavanje novih veština ili stečenog iskustva.

Pored unikatnog dizajna prilagođenog Vašem opisu posla ili delatnosti, Vaša prezentacija će biti vidljiva i dostupna korisnicima svih mobilnih uređaja i tablet računara. Preglednost na svim uređajima odnosno responsive design je uračunat u cenu izrade.

Vaša online prezetacija će biti povezana sa vašim nalozima na društvenim mrežama, što vam donosi mnogo efikasniju promociju i online reklamiranje čini dostupnim. Na ovaj način pružate sebi mogućnost pokretanja kampanje internet marketinga. Otvarate vrata reklamiranja vašeg dela na google adwords i izrede web banera kojima je krajnja destinacija vaš portvolio.

Portfolio domen i hosting

Nudimo besplatan domen zainteresovanim saradnicima uz uslov da u imenu domena pored vašeg imena i prezimena ili nadimka stoji webcode011. Što znači da bi vaš domen izgledao ovako ImePrezime.webcode011.com. Izradom sajta na domenu ovog tipa izbegavate plaćanje domena na godišnjem nivou.

Hosting za prvu godinu je uračunat u cenu izrade portfolio web stranice, svaka sledeća godina se plaća po ceni navedenoj u tabeli iznad.