Mini paket

Mini paket

WEB STRANICE do 5

ROK IZRADE  7 dana

CENA  19.790,00 rsd

  • Izrada sajta u WordPress-u
  • Izrada sajta HTML/CSS
  • Prilagođen dizajn mobilnim uređajima
  • Prijava sajta na Google

U Mini paket spada Izrada sajta koja uključuje jednostavan dinamički web sajt koji će biti pregledan na svim mobilnim telefonima, tablet uređajima, laptop računarima… Vaša poruka će uspešno biti preneta kroz jedinstven dizajn koji će se potruditi da ispuni Vaše zahteve i zahteve Vaše delatnosti.

Put web dizajna počinje sa Vama samima, Vašim idejama i vizijama koje kroz reči i sliku treba predstaviti kako web pretraživačima tako i korisnicima. Naravno u tom poslu nećete biti usamljeni, naš kreativni tim ponudiće Vam svoja idejna rešenja. Vrlo bitna stvar koju treba napomenuti je da izradom web sajta u Mini paketu postavljate i dobre temelje za pokretanje kvalitetne SEO optimizacije i upoznavanje Vašeg poslovanja sa web pretraživačima.

U ovaj promo paket je uključena izrada do 5 stranica koje su sasvim dovoljne za prezentovanje opštih podataka firme i osnovnog asortimana kao i postavljanje galerije slika . Sajt će biti postavljen na platformi baziranoj na CMS-u, odnosno na Vaš domen instaliramo WordPress koji omogućava da budete gospodar svog web sajta.

Uz jasno koncipirano i slikovito uputsto za ažuriranje naši saradnici dobijaju i mini kurs upoznavanja WordPressa. Ako nas pažljivo odslušate i budete se držali striktnih uputstava iz skripte, bićete u mogućnosti da samostalno menjate i dopunjuete tekstove stranica, kako da kreirate nove, tako i da dodajete i brišete postojeće slike.

Ukoliko niste zaiteresovani da se bavite gore navedenim poslom ili jednostavno nemate vremena, WebCode011 nudi pakete održavanja na mesečnom nivou po veoma pristupačnim cenama, ali i izmene i dorade po učinku za koje se možete informisati u našem cenovniku.

Ovaj web paket je namenjen malim i srednjim preduzećima, umetnicima, zanatlijama i svima onima koji svoje poslovanje i ambicije žele da predstave putem online prezentacije. Svaki web sajt pravljen u saradnji sa našim timom, pa i ovaj koji uključuje mini paket, garantuje dobru bazu za dalje unapređivanje i pokretanje SEO optimizacije kao i pokretanje internet kampanja (internet marketing).