Pro paket

WEB STRANICE do 20

ROK IZRADE  21 dan

CENA  54.790,00 rsd

  • Izrada sajta u WordPress-u
  • Izrada sajta HTML/CSS
  • Prilagođen dizajn mobilnim uređajima
  • Prijava sajta na Google
  • Jednokratna SEO optimizacija
  • Internet prodavnica
  • Instalacija Google Analytics
  • Povezivanje sajta sa društvenim mrežama
  • Pokretanje internet kampanje

Pro paket uključuje povećanje izrade web stranica na 20 i shodno tome rok izrade se samim tim skoro udvostručio. Posebnu pažnju u ovom promo paketu privlači šesta stavka Internet prodavnica. Prethodne stavke iz gore navedene liste su uključene u niže pakete (Mini paket i Standard paket).

Internet prodavnica je ustvari web sajt za sebe. Izradom sajta za online prodaju mi plasiramo naše proizvode i usluge na najmoćnije tržište današnjice. Tržište čije su granice zapravo granice naše planete, inernet tržište. Pokretanjem internet prodavnice na Vašem web sajtu pokrećete mašineriju prodaje artikala, izrade popusta i kupona, preprodaje artikala sa sličnih sistema, poslovanja sa inostranstvom, otvaranje i pokretanje sistema on-line naplate putem kreditih i debitnih kartica, automatsko izdavanje predračuna (profakture) ili plaćanja proizvoda pouzećem.

Internet marketing je sa druge strane način da se sa minimalno ulaganja postignu brzi reultati ostvarenja cilja. Koji su naravno kratkoročniji i za veće ambicije iziskuju više novca. Sistem reklamiranja na internetu je zasnovan na tehnologiji plati po kliku PPC (pay-per-click). U pro paketu nudimo osnovne instrukcije i otvaranje naloga na Google AdWords aplikaciji, koja omogućava postavljanje oglasa i reklama Vaše firme i Vaših proizvoda na prvim stranama Google pretrage.

Google analitika je još alatka koja će biti implementirana u Vaš web sajt. Ona omogućava jasan prikaz posećenosti web sajta. Preko nje dolazite do veoma korisnih informacija o ljudima koji su posećivali Vaš sajt. Odnosno koje su Vaši potencijalni kupci, saradnici ili pratioci web stranice najviše posećivali, koliko su vremena provodili na njima, koje su web stranice posetili posle čitanja Vaše. Informacije koje dobijamo preko ove web alatke koristimo da bi poboljšali SEO optimizaciju i unapredili internet marketing koji kao uslugu podrazumeva naš Pro paket.

Ovu moćnu alatku je teško opisati u nekoliko rečenica tako da preporučujemo da posetite odeljak sa temom Google analitika.

Uputstvo koje se odnosi na ovaj paket takođe uključuje kako postavljanje i održavanje novih artikala u online prodavnicu tako i osnovne upute gore pomenutog sistema reklamiranja na Google. Ali naša topla preporuka je da ukoliko se odlučite za izradu sajta u Pro paketu odaberete i odgovarajući paket u okviru održavanja web sajta. Stvari u ovom Pro paketu postaju napredne i iziskuju dosta vremena i prvenstveno učenja, da bi bili uspešni u ažuriranju ove vrste web sajta i podigli rejting istog, potrebno je da u samom startu posedujete osnovna znanja iz par oblasti web razvoja. Tako da uključivanje paketa za održavanje je u neku ruku neophodno prvih par meseci.

Web Pro paket je namenjen srednjim preduzećima, kompanijama i korporacijama koje su svesne moći internet prodaje i upotrebe ovog sistema u marketing svrhe. Takođe Pro paket preporučujemo bilo kojoj delatnosti koja u svojoj ponudi imaju dostavu i instalaciju uređaja i tome slično.