Google oglašavanje

Internet marketing je način da se sa minimalno ulaganja postignu brzi rezultati, ali često su ti rezultati kratkoročni pa je za veće ambicije ipak potrebno izdvojiti nešto više novca. Međutim, sa dobro isplaniranim ciljevima, i temeljnom razradom Vašeg marketinškog potencijala u stanju smo da ostvarimo značajne uštede i ostvarimo afirmaciju Vašeg brenda sa što manjim budžetom.

  • Cena naših usluga za Google oglašavanje:
    • jednokratno podešavanje, izrada i postavka prvog oglasa 9.790 rsd
    • mesečno vođenje 2.790 rsd
Sistem reklamiranja na internetu je zastovan na tehnologiji plati po kliku PPC (pay-per-click). U pro paketu nudimo osnovne instrukcije i otvaranje naloga na Google AdWords aplikaciji, koja omogućava postavljanje oglasa i reklama Vaše firme i proizvoda na prvim stranama Google pretrage. Prema tome, na osnovu odabranih ključnih reči koje smo putem SEO kanala pronašli i implementirali u Vaš web sajt, odnosno internet prodavnicu,  postavljamo oglas ili reklamu pomoću naloga na AdWords aplikaciji. Od trenutka postavljanja oglasa on istog momenta postaje vidljiv na prvoj stranici Google pretrage na izabranu ključnu reč. Vaša firma plaća Googlu po sistemu PPC, odnosno po kliku na oglas. Cilj je da stručnom optimizacijom Vaša reklama dopre do što većeg broja ljudi. Međutim, što više ljudi klikne na Vaš oglas i cena reklamiranja će postati veća. Cene klika se, između ostalog, formiraju na osnovu konkurencije, a što je konkurencija veća na odabranu ključnu reč i cena je logično veća. Ipak, treba biti svestan da prvobitan cilj i jeste da što više potencijalniih klijenata, tj. kupaca, čuje za Vas i da će se to pre ili kasnije vratiti u vidu povećanja interesovanja, odnosno novcu. Biti na prvoj strani Google pretraživača može da se meri, a u današnje vreme i bitnije je od reklame na svim drugim medijima, zbog dvadesetčetvoročasovne dostupnosti i jakog afirmiteta koji pozicioniranje na prvoj stranici Gugla predstavlja.

Pored naših usluga za otvaranje naloga, dobro optimizovan, osmišljen i postavljen oglas, na Vama je da odredite koliki će Vam biti budžet za reklamu.

Cena naših usluga za Google oglašavanje:

  • jednokratno podešavanje, izrada i postavka prvog oglasa 9.790 rsd
  • mesečno vođenje 2.790 rsd

Dakle, naša usluga za otvaranje naloga, setovanje svih podešavanja i postavku prvog oglasa iznosi 9.790 dinara, a ukoliko želite da nastavite sa reklamiranjem i da nam poverite vođenje Vašeg Google AdWords naloga na mesečnom nivou naše usluge će Vas koštati 2.790 dinara svakog narednog meseca. A kao što smo već naglasili, koliki će biti Vaš budžet za reklamiranje to ostaje na Vama, mi ćemo Vas vrlo rado detaljnije uputiti u strategiju Google oglašavanja i stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije.