Standard paket

Standard paket

WEB STRANICE do 10

ROK IZRADE  14 dana

CENA  35.790,00 rsd

  • Izrada sajta u WordPress-u
  • Izrada sajta HTML/CSS
  • Prilagođen dizajn mobilnim uređajima
  • Prijava sajta na Google
  • Jednokratna SEO optimizacija

Izrada sajta u Standard paketu uključuje sve stavke iz Mini paketa (prve četiri stavke navedene u listi iznad). Standard paket je paket koji WebCode011 tim preporučuje kao početak avanture on-line poslovanja. Uspeh zavisi od angažovanosti, kvaliteta, upornosti, inovativnosti koje je potrebno sumirati, adekvatno grupisati i prezentovati ciljnim grupama.

Istraživanjem Vaše delatnosti, inovativnih ideja, konkurencije i na kraju samih korisnika Vaših usluga dolazimo do zaključaka koji nas navode na najbolji put do potencijonalnog uspeha.

Najbolji put, ne i najlakši, kojim treba krenuti je put SEO optimizacije. U sklopu ovog promo paketa nudimo uslugu osnovne SEO optimizacije. Početna stanica je kako je već gore navedeno istraživanje delatnosti, ideja itd. Ideje treba da daju kao rezultat adekvatne ključne reči koje će Web pretrazivači (Google, Yahoo, Bing) prepoznati i postaviti Vas na prve strane rezultata pretrage. Konkretno ovaj paket nudi postavku ključnih reči u samom korenu Vašeg sajta, koja je u osnovi najbitnija za početak uspešne i kvalitetne optimizacije.

Standard paket je namenjen malim i srednjim preduzećima, preduzetnicima, medicinskim, stomatološkim i advokatskim ordinacijama… Firme koje se bave uglavnom prodajom usluga su najčešći korisnici ovog paketa.